در روز سه شنبه مورخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ آقای علی‌اصغر پورمند به عنوان مدیرعامل هولدینگ میدکو (تولیدکننده و فعال حوزه صنایع معدنی) در جمع هزاران تن از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در دیدار رهبری به ارائه نقطه نظرات تخصصی خود در این حوزه پرداختند.

روز پنجشنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۰ آیین بهره برداری از ۵ پروژه بزرگ شرکت میدکو شامل مجتمع فولادسازی و واحد خنک‌سازی کک به روش خشک (CDQ) شرکت فولاد زرند ایرانیان، مجتمع تولید کاتد مس شرکت بابک مس ایرانیان، تجهیز ناوگان عملیات معدنی شرکت کاراوران صنعت خاورمیانه و مجتمع پخت آهک و دولومیت شرکت گسترش و نوسازی معادن خاورمیانه (ممرادکو) به دستور مقام محترم رییس جمهور جناب آقای دکتر روحانی برگزار گردید.

آقای دکتر روحانی در هفتادو نهمین دوره افتتاح پروژه های بزرگ صنعتی فرمود: مردم ما شاهد هستند که امروز ۴۰ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه در یک استان افتتاح می شود و این نشانگر توانمندی این ملت و برنامه ریزی درست و  کارآمدی دولت و ملت است. اینکه ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مجتمع بزرگ فولادی را با طرح کوره بلند برای اولین بار افتتاح می کنیم نشان می دهند که مردم و جوانان و مهندسین و کارگران ما به طور منظم برای سربلندی ایران عزیز، آنی درنگ نمی کنند و راه و مسیر خودشان را ادامه می دهند. وی افزود: امروز طرح عظیمی در تولید فولاد با ظرفیت یک و هفت دهم میلیون تن افتتاح شد که ظرفیت بسیار بالایی است و می تواند در صنعت تولید فولاد و برای توسعه ی کشور بسیار تاثیر گذار باشد و همانطور که ملاحظه کردید تقریبا این مجتمع در یک استان ادعای خودکفایی دارد، یعنی زنجیره تولید از سنگ آهن تا محصول نهایی را در استان تامین می کند، همچنین آب را از داخل استان از طریق آبفا تامین می کند که این  نکته بسیار مهم است. در پایان ایشان فرمودند: وقتی در منطقه ای یک مجتمع صنعتی را به پا می کنیم باید از جوانان و متخصصین همان منطقه و یا شهرستان استفاده کنیم، همچنین امیدواریم بتوانیم در مسیر آبادانی ایران بیش از گذشته تلاش کنیم و مردم ما شاهد تحول بزرگ در کشور بزرگمان باشند. ان شاءالله.

آقای مهندس رزم حسینی (وزیر صنعت، معدن و تجارت) نیز در این مراسم گفت: از این ۵ پروژه  ۲ پروژه ویژگی ممتاز دارند که باید مورد توجه همه قرار بگیرند: اولین پروژه تولید شمش فولادی با یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن به روش کوره بلند است. یکی دیگر از این پروژه ها نیز پروژه تولید مس کاتد به ظرفیت ۵۰ هزار تن در سال به روش جدید استحصال مس از طریق باکتری ها می باشد که به همت مرد صنعتی ایران جناب آقای دکتر پورمند انجام و به ثمر رسیده است. نکته ی مهم دیگری که این مجموعه انجام داده است ۴ هزار هکتار زمین فقط برای جنگل کاری در منطقه در اختیار این شرکت قرار گرفته که از نظر محیط زیست بسیار حائز اهمیت است. همچنین آب واحدهای صنعتی این مجموعه از طریق فاضلاب شهر کرمان و زرند تامین می‌شود.

آقای دکتر قاسمی (مدیرعامل بانک پاسارگاد و رییس هیأت مدیره شرکت میدکو) نیز در سخنانی گفت: میدکو اولین هلدینگی است که با ثبت در بورس فعالیت خود را در بورس شروع کرده است، یکی از ویژگی های ما  در بورس در راستای سیاست های اقصاد مقاومتی،  مشارکت آحاد مردم است که با ۱۰۰ میلیارد تومان شروع شده و ارزش میدکو امروز در تابلوی بورس ۱۹۵ هزار میلیارد تومان است که از چهار شرکت برتر بورس محسوب می شود. ایشان در پایان سخنرانی خود خطاب به رییس محترم جمهور گفت: اعقتادم این است که اگر به اندازه تعداد انگشتان این دست در کشور کسی به نشان ملی سازندگی نائل باشد، قطعا یکی از آن ها آقای دکتر پورمند است.

آقای دکتر پورمند نیز در سخنانی فرمودند: آغاز به کار شرکت میدکو از سال ۱۳۸۷ بود ولی پروژه ها بخشی در سال ۹۰ و قسمت عمده در سال ۹۲ آغاز شد که ما ۳۵ پروژه را با هم شروع کردیم؛ مهم ترین ویژگی این ۳۵ پروژه این است که ما از معدن شروع کردیم و شعار ما نیز همین است که توسعه ما از معدن آغاز می شود.

دکتر علی اصغر پورمند مدیرعامل شرکت میدکو با موضوع ثروت آفرینی از طریق ایجاد بنگاه های اقتصادی بزرگ مقیاس بیان کرد:

ایمان داشته باشیم که می توانیم، نظام هستی، نظامی دقیق، یکپارچه و با وفور نعمت آفریده شده و ما باید اراده حرفه ای و تواضع فردی داشته باشیم. وی همچنین بر این اعتقاد تاکید کرد که ثروت آفرینی زمانی صورت می گیرد که انسان ها دارای تعلق سرزمینی باشند، یکپارچگی و داشتن این تفکر باعث می شود که ۳۵ پروژه همزمان به موازات هم در مجموعه میدکو پیش بروند.

ایشان ثروت را انباشت فرصت ها و ثروت آفرینی سازو کار خلق ارزش ها از این فرصت ها بیان کرد. وی همچنین بیان داشت اکثر بنگاه های ما وظیفه ای هستند و نمی توان از آنها انتظار ثروت آفرینی داشت و چنانچه بخواهیم بنگاه ما اقتصادی باشد، بنیان آن باید اقتصادی باشد، نه وظیفه ای و صنایع و بنگاه های ما باید درون زا باشند و به منابع انسانی، اقلیم، اکو سیستم، منابع مالی، بازار سرمایه و توجه شود. نگاه ما باید برون نگر و جهانی باشد و بنگاه ها باید دانش محور باشند و از خام فروشی جلوگیری کنیم.

در ادامه ایشان راجع به شروع به کار مجموعه میدکو در سال ۱۳۸۶ و تجربیات، اهداف، زیر ساخت ها، وضعیت اشتغال آن مجموعه اطلاعاتی ارائه کرد. دکتر پورمند در پایان اظهار امیدواری کرد روزی که با جمع کردن سرمایه های کوچک مردم در بانک ها بتوانیم در کشور به سمت توسعه هر چه بیشتر و ثروت آفرینی برویم.

برنامه تلویزیونی بورس

در قسمت های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ برنامه تلویزیونی “بورس” (شبکه یک سیما) علی اصغر پورمند و محمد جواد سلیمی (استاد و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی) به بررسی چشم انداز فلزات اساسی با تاکید بر صنعت فولاد در بازار سرمایه می پردازند.

شرکت ملی صنایع مس ایران علاوه بر تامین نیازهای کلیه کارخانه‌های داخل کشور توانسته است در سال ۱۳۸۵ محصولات تولیدی خود را به ۱۳ کشور جهان صادر نماید. از عوامل موفقیت این شرکت در امر صادرات کیفیت بالای محصولات و حمایت کامل مدیران شرکت از صادرات می‌باشد.

error: Content is protected !!